top of page

Sushi Catering for årets beste bursdag?Sushi City Wok har siden 2012 levert catering til små og store selskap. Hva med å prøve seg på noe annet i år, vik unna de tradisjonelle pølsene og gå for noe moderne, unikt og trendy. Overrask gjestene dine med Sushi og Asiatisk fra Sushi City Wok.


Sushi City Wok er løsningen. Vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd som kunde hos oss, vår ekspertise er bygd opp gjennom mange års erfaring og alt vi gjør har utspring i en ekte lidenskap for asiatisk mat. På den måten kan vi tilby sushi og asiatisk wok av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.


Sushi City Wok er lokalisert i hjertet av Oslo, Oslo Sentrum. Kombinasjonen av erfarne kokker og ferske råvarer, gjør at vi kan tilby sushi og asiatisk wok av høy kvalitet for å gi deg og dine gjester en ordentlig smaksopplevelse med fokus på å aktivere de subtile smakene: Det skal være balanse mellom søtt, salt, surt, bittert og umami. For oss handler det om matglede og om betydningen av fellesskapet som måltidet representerer.


Sushi City Wok ble utnevnt som "Den beste sushileverandøren i Oslo" av Aftenposten i 2013 i daværende lokalet på Byporten i Oslo. Men har nå flyttet kjøkkenet og våre erfarne kokker ( 10 års erfaring) videre til Karl Johan, med et enda sterkere og mer variert meny. Smakspanelet besto av: Ming Tak Sung - kokk og sushi-ekspert, restaurantmanager ved Onda by Pal&Ness, tidligere daglig leder ved Intermezzo. Thomas Moen - eier og daglig leder ved restaurant Rått Parti i Son. Har et nært forhold til sushi. Wenche Andersen - TV-kokk i TV2 og «God morgen Norge». Ellen C. Daatland - matjournalist og matkursarrangør.64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page