top of page

Sushi City Wok - Valentines Day 10% rabatt♥️ ❉ GJØR DU NOE FOR DIN KJÆRE PÅ VALENTINES DAY ? ♥️ ❉

Hva med å gi en ordentlig smaksopplevelse til deg selv og noen du er glad i? På onsdag neste uke (14.02.2018) er det Valentine's day. Du kommer langt med en romantisk middag.

Sushi City Wok - Valentines Day 10% rabatt Vi på Sushi City Wok feirer Valentines Day med å gi 10 % rabatt på alle våre retter fra og med idag frem til 15/02-2018.

★★★ Steg 1: Klikk Going, denne hendelsen https://www.facebook.com/events/219412105292409/ Steg 2: Bestill enkelt på nett: https://www.sushicity.no/ 10 % rabatt trekkes automatisk ved kjøp.

✔️ Sushi City Wok er lokalisert i hjertet av Oslo, Oslo Sentrum. Kombinasjonen av erfarne kokker og ferske råvarer, gjør at vi kan tilby sushi og asiatisk wok av høy kvalitet for å gi deg og dine gjester en ordentligsmaksopplevelse med fokus på å aktivere de subtile smakene: Det skal være balanse mellom søtt, salt, surt, bittert og umami. For oss handler det om matglede og om betydningen av fellesskapet som måltidet representerer.

PS: Gjelder kun på nettbutikken. Bestill takeaway eller hjemlevering ‼️ #oslo #valentine #sushi #love #tuna #salmon #valentine

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page